Λάμψη Χριστουγέννων στο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε Φωτογραφίες και Βίντεο

300 ερμηνευτές μάγεψαν το κατάμεστο Συνεδριακό

Δύο Συναυλίες από του χρόνου λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων


Μία εξαιρετική από κάθε άποψη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Οι μελωδίες, οι χαρούμενες φωνές, η σκηνοθεσία και η άρτια διοργάνωση συνέθεσαν το σκηνικό του πιο επιτυχημένου κοντσέρτου της Πολυφωνικής φέρνοντας τη λάμψη των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη.


Για άλλη μία χρονιά τα εισιτήρια της εκδήλωσης εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες αναγκάζοντας τον Πρόεδρο της Πολυφωνικής να ανακοινώσει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της  ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διδασκαλία- Διεύθυνση: Γιάννης Μαυρίδης], των διαπρεπών σολίστ: ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ [mezzo soprano] και του συμπολίτη μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ [varitono], της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου] των ΠΑΙΔΙΚΗΣ & ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και της Ακαδημίας Χορού- Dance A, Ελένης Μπαλαφούτη. Σύνολο 300 ερμηνευτές.Λάμψη Χριστουγέννων στο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε Φωτογραφίες και Βίντεο Λάμψη Χριστουγέννων στο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε Φωτογραφίες και Βίντεο Reviewed by imerisios.gr on 11:31:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.