Το Εργασιακό άγχος και οι επιπτώσεις του στην Υγεία – Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο

H Συντονιστική Επιτροπή Υγιεινής & Ασφάλειας του Πανεπιστημίου διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Εργασιακό άγχος: ένας ύπουλος εχθρός της υγείας», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Κεντρικής
Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
18.00-18.20: “Εργασιακό άγχος και χρόνια νοσήματα”, κα Δ.Τριανταφύλλου, Ιατρός Εργασίας.
18.20-18.40: “Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην επαγγελματική εξουθένωση και την κατάθλιψη”, κα Γ.Κωνσταντοπούλου, Ψυχολόγος.
18.40-19.00: “Διατηρώντας τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητά μας σε καταστάσεις άγχους μέσα από μια ψυχοδραματική προσέγγιση”, κα Ζ. Ντότσικα, Κοινωνιολόγος– εκπ.Ψυχοδραματίστρια.
(Για την δράση στα πλαίσια της 3ης ομιλίας της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο με τη συμμετοχή των παρισταμένων, θα πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Παρασκευή 11/12/15 στο e-mail: cchi@upatras.gr) (link sends e-mail)
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος
Αναπληρωτής Πρυτάνεως
Φοιτητικής Μέριμνας και Υποδομών,
Ενέργειας και Αειφορίας.

Το Εργασιακό άγχος και οι επιπτώσεις του στην Υγεία – Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Το Εργασιακό άγχος και οι επιπτώσεις του στην Υγεία – Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Reviewed by imerisios.gr on 3:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.