Όταν ένας θεός σώζει έναν… άγγελο! – Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση του Απόλλωνα

Η ομάδα του Απόλλωνα  αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας που πρέπει να καθρεπτίζονται στα πρόσωπα όλων των μικρών παιδιών, καλεί τους
Πατρινούς να συμμετέχουν στην ξεχωριστή γιορτή που θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 20.30 στο «OTTO» (Όθωνος Αμαλίας 104, Πάτρα) με τους παίκτες της ομάδας σε ρόλους έκπληξη και αμέτρητα δώρα.
Πρόκειται για μία εκδήλωση με έντονο εορταστικό χρώμα, αλλά κυρίως με φιλανθρωπικό πρόσωπο. Μία εκδήλωση με επίκεντρο τον άνθρωπο και προπάντων τα μικρά παιδιά που στην πιο τρυφερή τους ηλικία δοκιμάζονται σκληρά.
Τα έσοδα από τη διάθεση των προσκλήσεων, το κόστος των οποίων θα είναι μόλις 5 ευρώ θα διατεθούν στον νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Save an Angel Patras», ο οποίος στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους.
Όλοι μπορούμε να σώσουμε έναν Άγγελο.
Τα παιδιά είναι οι νικητές της καρδιάς μας, ας γίνουν και νικητές της ζωής!

Όταν ένας θεός σώζει έναν… άγγελο! – Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση του Απόλλωνα Όταν ένας θεός σώζει έναν… άγγελο! – Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση του Απόλλωνα Reviewed by imerisios.gr on 5:23:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.