«ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ» Χριστουγεννιάτικο δρώμενο στην Χριστιανική Στέγη Πατρών

Η Χριστιανική Στέγη Πατρών με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό της  ετήσιας Χριστουγεννιάτικης γιορτής της, ετοιμάζει και σας καλεί με εξαιρετική τιμή και χαρά,
σε μια πραγματικά αξιόλογη αφηγηματική παρουσίαση του  «ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΝΕΡΟΥ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015  στις 7:00 το απόγευμα στη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην οδό Παντανάσσης 61, στο κέντρο της Πάτρας. 
Το Αθάνατο νερό είναι ένα θεατρικό δρώμενο που έχει τη βάση του στο ομώνυμο παραμύθι. Το έργο έχει ως κεντρική ιδέα τη πίστη του ανθρώπου που του δίνει δύναμη να ξεπερνά τις δυσκολίες και να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Αναζητώντας το Αθάνατο νερό. 
Το Ύδωρ το Ζων...
Ερμηνεύτρια του έργου είναι η γνωστή εκπαιδευτικός Άσπα Παπαδοπούλου που τη συνοδεύει με τη παραδοσιακή μουσική του ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος. 

Η Είσοδος όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις της Χριστιανικής Στέγης είναι ελεύθερη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Eπισκοπής, Άγιο Ιωάννη Θεολόγο (έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου)
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση των κεκοιμημμένων μελών και συνεργατών της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.
 Ώρα Έναρξης Όρθρου : 7.00π.μ.,Ώρα Έναρξης Θ. Λειτουργίας: 8.20π.μ.

«ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ» Χριστουγεννιάτικο δρώμενο στην Χριστιανική Στέγη Πατρών «ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ» Χριστουγεννιάτικο δρώμενο στην Χριστιανική Στέγη Πατρών Reviewed by imerisios.gr on 4:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.