Η ομάδα χορού A priori ταξιδεύει στην Πάτρα και το Επίκεντρο+

Η ομάδα χορού A priori, με βασικό πυρήνα την Έλενα Ανδρεάδη και την Ελεονώρα Ηλία, ταξιδεύει στην Πάτρα και παρουσιάζει για δύο μόνο φορές στο Eπίκεντρο+, την πρώτη της παραγωγή με τίτλο «Το αίνιγμα της ύπαρξης.»


Δύο χορογράφοι, η Έλενα Ανδρεάδη και η Ελεονώρα Ηλία, προερχόμενες από δύο διαφορετικές γενιές, αλλά δραστηριοποιούμενες και οι δύο στο πεδίο του σύγχρονου χορού, επιχειρούν από κοινού μια χορογραφική συνάντηση μέσα από ένα δίπτυχο έργο, διερευνώντας το αίνιγμα της ύπαρξης.
Η Έλενα Ανδρεάδη, εμπνεόμενη από το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» και η Ελεονώρα Ηλία από το κλασσικό θεατρικό έργο του Άντον Τσέχωφ, «Ο γλάρος», συνυφαίνουν επί σκηνής το υλικό τους, τις αναφορές τους, τη χορογραφική τους γλώσσα φτιάχνοντας μια παράσταση για το ταξίδι του ανθρώπου μέσα στη ζωή, για την εναλλαγή από το φως στο σκοτάδι, για την ευτυχία που διαδέχεται τη δυστυχία.
Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Γιάννενα σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ενώ επαναλήφθηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με το χώρο πολιτισμού «Βυρσοδεψείο».

Συντελεστές:
Σύλληψη - Χορογραφία: Έλενα Ανδρεάδη, Ελεονώρα Ηλία
Πρωτότυπη μουσική Α΄ μέρους: Γιάννης Κωνσταντής, Γιώργος Γεωργόπουλος
Φωτισμοί: Βαγγέλης Νέττης
Ερμηνεύουν: Ελεονώρα Ηλία, Μαρία Βλάχου, Άννα Παπανικολάου,
 ο ηθοποιός Βασίλης Γουργούλης και η σοπράνο Αναστασία Ζώη
Teaser Videos: Μαρία Κατσούρα
Trailer: Μενέλαος Συκοβέλης
Δημιουργικό - Αφίσα: Βίκυ Γρηγορίου
Φωτογραφίες promo: Bασιλική Σιαταρά
Φωτογραφίες παράστασης: Μπάμπης Οικονόμου
Παραγωγή: A priori dance co. (Σε συνεργασία με το χώρο πολιτισμού «Επίκεντρο+»)

Παραστάσεις: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 21.00
Γενική Είσοδος: 10€ 
Φοιτητικό/Ανέργων: 8€
Κρατήσεις θέσεων: 2610-461050 (ώρες: 10.00-13.00 και 18.00-21.00)
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά χωρίς διάλειμμαΗ ομάδα χορού A priori ταξιδεύει στην Πάτρα και το Επίκεντρο+ Η ομάδα χορού A priori ταξιδεύει στην Πάτρα και το Επίκεντρο+ Reviewed by imerisios.gr on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.