Ξεκινά η συντήρηση του οδικού δικτύου Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο οδικό δίκτυο, εθνικό και επαρχιακό, όπου χρειάζεται συντήρηση για την προστασία των πολιτών και τη θωράκιση της οδικής ασφάλειας.

Σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, υπεγράφη ένα ακόμα έργο, με τίτλο «Συντήρηση Επαρχιακής οδού Πάτρας-Χαλανδρίτσας-Καλάβρυτα ετών 2015-2016», ένα έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.
Το έργο αυτό, μαζί με μια σειρά έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει και άλλων που αναμένεται να υπογραφούν οι συμβάσεις άμεσα, θα ενισχύσει το περιφερειακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας, καθιστώντας πιο ασφαλή τη μετακίνηση των συμπολιτών μας.
«Οι ανάγκες μας βεβαίως, δεν καλύπτονται, αλλά συνεχώς διεκδικούμε και άλλες χρηματοδοτήσεις. Προσπαθούμε εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας να εστιάσουμε τις παρεμβάσεις μας σε επείγοντα και επικίνδυνα σημεία» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.
Με το συγκεκριμένο έργο, θα γίνουν παρεμβάσεις σε μήκος 52 χιλιομέτρων, όπως ασφαλτικές αποκαταστάσεις, κατασκευή τοιχίων, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και άλλων εργασιών που θα κάνουν πιο ασφαλή τη διέλευση των οδηγών.

Ξεκινά η συντήρηση του οδικού δικτύου Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ Ξεκινά η συντήρηση του οδικού δικτύου Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ Reviewed by imerisios.gr on 1:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.