Κοπή Πίτας - Χορευτικές Επιδείξεις 2016

Μια μοναδική παράσταση, φτιαγμένη με πολύ προσπάθεια, κουραστικές πρόβες, αλλά κυρίως με πολύ αγάπη και τρέλα, έφτασε η στιγμή να την μοιραστούμε μαζί σας 

όπως κάθε φορά και με το χαμόγελο και το χειροκρότημά σας να μας δώσετε δύναμη για την συνέχεια!
Εμπνευσμένη από τις κλασικές-διαχρονικές και αγαπημένες, από μικρούς και μεγάλους, ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, μαθητές, δάσκαλοι και ηθοποιοί θα σας ταξιδέψουν, στην εποχή της Αλίκης, της Ζωίτσας, της Ρένας, του Χρόνη και πολλών ακόμη αξεπέραστων μέχρι και σήμερα, ταλέντων εκείνης της εποχής!

Σας περιμένουμε όλους,την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών  σε μια χορευτική-θεατρική παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη και θα μας διδάξει ότι ο χορός και τα μουσικά ακούσματα, αν και με το πέρασμα των χρόνων εξελίσσονται, το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο... ο χορός είναι η γλώσσα που μιλάμε όλοι ανέκαθεν, είναι πολιτισμός, είναι παιδεία, είναι δημιουργία, είναι έκφραση, είναι ζωή!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά 
σε όλους μας με υγεία και αγάπη!!!

Πληροφορίες και προσκλήσεις από τη γραμματεία της σχολής μας καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 5:30-10:30μ.μ. και στα 2610 455913 & 6939 915159.
Κοπή Πίτας - Χορευτικές Επιδείξεις 2016  Κοπή Πίτας - Χορευτικές Επιδείξεις 2016 Reviewed by imerisios1 on 7:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.