Η Πολυφωνική κόβει την πίτα του 2016 και τιμά τον Κώστα Κοσμάτο

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζει η Πολυφωνική, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της
, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Στην ευλογία της Πίττας, θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός του Οργανισμού μας [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν, το οργανικό σχήμα [βιολί- πιάνο], με τις καθηγήτριες του Ωδείου της Πουφωνικής [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], Λάουρα Λούκα και Μαρίνα Μυλωνά, αλλά και η Προπαιδική Χορωδία του Οργανισμού [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο:Αρετούσα Νικολοπούλου].

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μο Σταύρο Σολωμό.

Επίσης θα τιμηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, το μέλος του Οργανισμού, Κώστας Κοσμάτος, για την επί 32 χρόνια, συνεπή και ανιδιοτελή προσφορά του, ιδιαίτερα ως μέλος της Μικτής Χορωδίας της ‘’Πολυφωνικής’’.
Η Πολυφωνική κόβει την πίτα του 2016 και τιμά τον Κώστα Κοσμάτο  Η Πολυφωνική κόβει την πίτα του 2016 και τιμά τον Κώστα Κοσμάτο Reviewed by imerisios1 on 3:56:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.