Μία επιπλέον παράσταση την Κυριακή για το «About Sex» με την Κατερίνα Βρανά στο θέατρο act

Το θέατρο act ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση με την κωμικό Κατερίνα Βρανά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19.00 λόγω μεγάλης ζήτησης.

Ένα χρόνο μετά τη «Φέτα με τη βασίλισσα» επιστρέφει με τη νέα της παράσταση «About Sex».
Το«About Sex» είναι εδώ. Και ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα αλλά με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο. Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, το Tinder, τα “βρώμικα” sms, οι τσόντες, οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.
Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική -ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες – και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;
Αυστηρά πάνω από 18 – Το «About Sex» δεν είναι χυδαίο. Είναι, απλώς, πολύ επεξηγηματικό.
Η παράσταση έγινε sold out στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης όπου παίχτηκε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά κι απέσπασε πολύ καλές κριτικές αποθεώνοντας την με πέντε αστέρια (Broadway Baby, Three weeks, Everything Theatre).
Herald Sun: “Ήταν αστείο, διασκεδαστικό και πιθανότατα ένα πολύ καλύτερο μάθημα σεξολογίας για τους νέους που ανατρέχουν στο Ίντερνετ.”
Chortle “Το κείμενό της είναι παιχνιδιάρικο κι όχι χυδαίο… Η Βρανά είναι μία από τις τοπ εξαγωγές κωμωδίας της χώρας της.”


Μία επιπλέον παράσταση την Κυριακή για το «About Sex» με την Κατερίνα Βρανά στο θέατρο act Μία επιπλέον παράσταση την Κυριακή  για το «About Sex» με την Κατερίνα Βρανά στο θέατρο act Reviewed by imerisios.gr on 7:21:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.