Δεύτερος κύκλος παραστάσεων για το «Γελώντας άγρια» | στο θέατρο act

Το θέατρο act ύστερα από τη θερμή προσέλευση του πατρινού κοινού στην παράσταση «Γελώντας άγρια» ανακοινώνει τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων από Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 21.30 και για έξι μόνο παραστάσεις.

Το έργο του Κρίστοφερ Ντουράγκ σε μετάφραση Δημήτρη Φραγκίογλου - Χριστίνας Παπαδάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη με τον Δημήτρη Τζαβάρα και τη Νεφεντίνα Μοσχόβου αφορά δύο σύγχρονους ανθρώπους σε μια μεγαλούπολη. Εκεί που συνωστίζονται τα πάθη, οι ψυχώσεις, οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και έτοιμων για όλα. Μια τυχαία συνάντηση κι ένα τυχαίο κωμικό συμβάν σε ένα σουπερμάρκετ, γίνεται η αφορμή και οι δύο να ξεγυμνωθούν και χωρίς οίκτο αρχίζουν να πετροβολούν ασταμάτητα με λέξεις την ψευτο-ηθική και τους ψευτο-θεσμούς της καλοβολεμένης κοινωνίας. 
Το γελώντας άγρια είναι ένα έργο κωμικό και συνάμα τραγικό. Είναι ένα έργο που η φαντασία του συνειδητού συναντάει την πραγματικότητα του υποσυνείδητου και τότε το άγριο γέλιο μπορεί να είναι η μόνη απάντηση του σύγχρονου ανθρώπου στην πραγματικότητα της ζωής.

Συντελεστές:
Κείμενο: Κρίστοφερ Ντουραγκ
Μετάφραση: Δημήτρης Φραγκιόγλου – Χριστίνα Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης
Παίζουν: Δημήτρης Τζαβάρας, Νεφεντίνα Μοσχόβου
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία : Μαρία Βασιλάκη
Βοηθός Ενδυματολόγου: Δανάη Μακρή
Βιντεοσκοπήσεις–Φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλος
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας
Παραγωγή: Θέατρο act

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Την Ριάννα Παπαχριστοπούλου για τις πουέντ, την Ελένη Κουτροκόη  για την βοήθεια της στις πρόβες στην κίνηση και στο μπαλέτο, την Ιωάννα Γιαννακόπουλου για την βοήθεια της στις πρόβες και το super market ΑΦΟΙ Βερόπουλοι.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Τον Δημήτρη Τζαβάρα ντύνει το κατάστημα The mark. Τα γυαλιά είναι του καταστήματος optical gallery. Τα εσώρουχα από το κατάστημα  Κωσταρά. Ευχαριστούμε το happy week και την Παλιά Ταβέρνα 1923.

«Γελώντας άγρια» στο θέατρο act| Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65
13, 20, 27 Ιανουαρίου και 3, 4, 10 Φεβρουαρίου
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (μειωμένο), 10 ευρώ (ενιαίο)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037, 6936122263
Δεύτερος κύκλος παραστάσεων για το «Γελώντας άγρια» | στο θέατρο act Δεύτερος κύκλος παραστάσεων για το «Γελώντας άγρια» | στο θέατρο act Reviewed by imerisios.gr on 7:58:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.