«Η Απόχη» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο Act

Πάρα πολλή υπομονή, μυστικοί πράκτορες, σκεπτόμενοι αστακοί, ένα ντιλίβερι που έχει αργήσει, δακτυλογράφοι που δακτυλογραφούν και ένα λεωφορείο που περνάει κάθε δέκα χρόνια…
Το θέατρο act παρουσιάζει το έργο «η Απόχη», τη νέα σπονδυλωτή κωμωδία του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, που είναι γεμάτη μυστήριο, χιούμορ και καθημερινούς ήρωες σε απρόβλεπτες, άβολες και συχνά εντελώς σουρεαλιστικές καταστάσεις.

Πόσο θανάσιμη μπορεί να είναι μία απόχη; Αν ζεις μέσα σε ενυδρείο μάλλον πολύ!
Πόσα μπορείς να υπομείνεις για να πας στον Παράδεισο; Αν τον αξίζεις αληθινά, πολλά!
Πόσο ανησυχητικό είναι να μη βρίσκεις τη βαλίτσα σου; Αν είσαι μυστικός πράκτορας, πολύ!

Μια κωμωδία γεμάτη μυστήριο για όλα εκείνα που νομίζουμε ότι έχουμε υπό έλεγχο αλλά μας ξεπερνούν και τελικά μας ελέγχουν. Ένα έργο που θέτει ερωτήματα και σε κρατά σε εγρήγορση, με γρήγορους – σχεδόν κινηματογραφικούς – ρυθμούς, εναλλαγές ρόλων, σκηνικών και κοστουμιών σε μία παράσταση με 9μελή θίασο!

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας υπογράφει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της παράστασης καθώς και τα κείμενα τα οποία αντλούν την έμπνευσή τους από κωμωδίες του σύγχρονου αμερικάνικου θεάτρου. Οι μουσικές συνθέσεις της παράστασης είναι του Διονύση Μπάστα, οι φωτισμοί του Νίκου Σωτηρόπουλου, η κινησιολογία της Όλγας Σπυράκη, ο ξεχωριστός σχεδιασμός των εντύπων του Δημήτρη Γιαννακούλια, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η θεατρολόγος Ελένη Λαδά.
Τους απρόβλεπτους ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι Βασίλης Δημακόπουλος, Γεωργία Ηλιοπούλου, Γεωργία Καζαντζή, Αφροδίτη Καλαντζή, Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, Τζούλια Ροδοπούλου, Περικλή Σιούντας, Όλγα Σπυράκη, Ηρακλής Τζαβέλλας.

Συντελεστές:
Κείμενα, διασκευές και σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Μουσική σύνθεση: Σάκης Μπάστα
Κινησιολογία: Όλγα Σπυράκη
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Λαδά
Παίζουν: Βασίλης Δημακόπουλος, Γεωργία Ηλιοπούλου, Γεωργία Καζαντζή, Αφροδίτη Καλαντζή, Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, Τζούλια Ροδοπούλου, Περικλή Σιούντας, Όλγα Σπυράκη, Ηρακλής Τζαβέλλας.
Βίντεο – φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλους
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας
Σκίτσα: Νίκος Μαυρικάκης
Εκτέλεση παραγωγής: Δανάη Μακρή

«Απόχη» | στο θέατρο act

Πρεμιέρα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30
«Η Απόχη» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο Act  «Η Απόχη» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο Act Reviewed by imerisios1 on 7:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.