Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ από την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών


Πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ «6 χορδές μία Ορχήστρα», του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ
[Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Εφη Καββαδία-Ζέρβα], από 29-31 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού [αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός»], με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 8.30 μ.μ.
Η δημοσιογράφος Ρούλα Κωστακοπούλου και ο καθηγητής της κιθάρας του Ωδείου, Γιώργος Αθανασακόπουλος, θα ανοίξουν το Φεστιβάλ με μια ζωντανή ραδιοφωνική παράσταση, με θέμα: «Λόγος πεζός- λόγος μουσικός». Μουσικά διαλείμματα με τη συμμετοχή του σπουδαστή κιθάρας, Βασίλη Διαμαντόπουλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρα 5 μ.μ.
Οι καθηγητές του Ωδείου Βασίλης Τζιατζιάς και Γιώργος Αθανασακόπουλος, θα φτιάξουν από κοινού μία τάξη με θέμα: «Ήχος φυσικός- ήχος ηλεκτρικός».
Ώρα 8 μ.μ.
Νέοι κιθαριστές θα παρουσιάσουν τα μουσικά τους συναισθήματα, μέσ’ από ένα μουσικό ταξίδι με θέμα: «Ο μικρός κιθαριστής»

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρα 4 μ.μ.
Με το μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τσακίρη, φτιάχνουμε STUDIO και ηχογραφούμε τα τραγούδια μας.
Ώρα 8 μ.μ.
Το Φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλία έργων του Μάνου Χατζιδάκι, για κιθάρα και μαντολίνο, με τους καθηγητές του Ωδείου, Τέτη Ζέρβα και Γιώργο Αθανασακόπουλο και το Ορχηστρικό Σχήμα «VIBRATO» του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος-φωνή: Δέσποινα Κριμπά].

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: MUSIC STATION

Για το εργαστήρι «Ήχος φυσικός- ήχος ηλεκτρικός» και για το «studio», απαιτείται ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, στη Γραμματεία του Οργανισμού
Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ από την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ από την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών Reviewed by imerisios1 on 3:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.