Αναβάλλεται η εκδήλωση με τον Υφυπουργό Κοιν. Ασφάλισης στη Πάτρα υπό το φόβο επεισοδίων

Την αναβολή εκδήλωσης για το ασφαλιστικό, η οποία θα γινόταν σήμερα στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο στην Πάτρα, αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προαναγγελία αυτοσυγκέντρωσης προβλημάτισε τα στελέχη του κόμματος στην Πάτρα καθώς ήταν ορατός ο κίνδυνος επεισοδίων.

Στην εκδήλωση θα συμμετείχε  ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος και είχε σκοπό τη συζήτηση – διαβούλευση με τους φορείς της πόλης και την ενημέρωση των πολιτών για τις διατάξεις και προβλέψεις του υπό συζήτηση σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες. Το κλίμα όμως πολέμου που δημιουργήθηκε και η προαναγγελία αντισυγκέντρωσης μόνο το διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να στηθεί σκηνικό έντασης από μη ελέγξιμα στοιχεία, που εκμεταλλευόμενα το κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις σε βάρος συμπολιτών μας. Για αυτό αναβάλλουμε τη σημερινή μας εκδήλωση, ώστε αυτή να γίνει μέσα  σε κλίμα που μπορεί να αναπτυχθεί ο διάλογος, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία.»

Αναβάλλεται η εκδήλωση με τον Υφυπουργό Κοιν. Ασφάλισης στη Πάτρα υπό το φόβο επεισοδίων Αναβάλλεται η εκδήλωση με τον Υφυπουργό  Κοιν. Ασφάλισης στη Πάτρα υπό το φόβο επεισοδίων Reviewed by imerisios.gr on 4:28:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.