Το μουσικό σύνολο "Οκτώηχος" ανοίγει τις εκδηλώσεις του νέου έτους στην "Φιλαρμονική"Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών καλωσορίζει το νέο έτος με εκδηλώσεις που αφορούν την Μουσική ως εκπαίδευση, αλλά και ως ψυχαγωγία.

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στις 8.30μ.μ, διοργανώνει συναυλία με το μουσικό σύνολο “Οκτώηχος” το οποίο απαρτίζεται από τους μουσικούς: Γιάννη Παναγιωτόπουλο - λύρα, Σωτήρη Καφούσια - κανονάκι και Θάνο Νικόπουλο - λύρα μπάσο.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η “Συναυλία Νέου Έτους” με τη συμμετοχή καθηγητών από το διδακτικό δυναμικό του Ωδείου. Μετά τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της “Φιλαρμονικής” η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 διοργανώνεται Σεμινάριο Τρομπονιού με τον καθηγητή του Ωδείου και διακεκριμένο σολίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, κ. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της τάξης Φωνητικής Μουσικής της καθηγήτριας κ. Αλεξίας Μαράτου.
Το μουσικό σύνολο "Οκτώηχος" ανοίγει τις εκδηλώσεις του νέου έτους στην "Φιλαρμονική" Το μουσικό σύνολο "Οκτώηχος" ανοίγει τις εκδηλώσεις του νέου έτους στην "Φιλαρμονική" Reviewed by imerisios1 on 7:33:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.