Η αντίδραση του Ποταμιού στην εκλογή Μητσοτάκη δια στόματος Ιάσονα Φωτήλα

Ο Βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού Ιάσονας Φωτήλας, ερωτώμενος από δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής για την αλλαγή της ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε: «Η εκλογή του Κυριάκου
Μητσοτάκη στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελεί λόγο για εμάς στο Ποτάμι να αλλάξουμε τις βλέψεις, τον προγραμματισμό και τις προσδοκίες μας. Το Ποτάμι θα συνεχίσει να κάνει αυτό για το οποίο ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό: να ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση». 
Ο Αχαιός βουλευτής βρέθηκε αντιμέτωπος στο ίδιο ερώτημα και  στην εκπομπή «Ακραίως» με τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης. 
Σε ερώτημα του δημοσιογράφου κ. Χατζή σχετικά με τη διαφοροποίηση στο πολιτικό σκηνικό μετά την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ιάσονας Φωτήλας επεσήμανε ότι μπορεί να προέλθουν αλλαγές, με σημαντικότερη την ελπίδα ότι επιτέλους θα υπάρξει αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Συνεχίζοντας είπε «Το Ποτάμι θα συνεχίσει την πορεία του, προσπαθώντας να διορθώσει όποια λάθη, πάντα στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις και καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις. Μάλιστα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα το ποσοτικοποιημένο πρόγραμμα του Ποταμιού με τους τρεις πυλώνες στο ασφαλιστικό σύστημα.»

Η αντίδραση του Ποταμιού στην εκλογή Μητσοτάκη δια στόματος Ιάσονα Φωτήλα Η αντίδραση του Ποταμιού στην εκλογή Μητσοτάκη δια στόματος Ιάσονα Φωτήλα Reviewed by imerisios.gr on 4:53:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.