Μάθετε για τις υποχρεώσεις των Ιστιοπλοϊκών σκαφών – Ναυτιλιακά έγγραφα και άλλα

Στις 15/1, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, θα γίνει διάλεξη από αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος.  Τo αντικείμενο της διάλεξης θα αφορά:

1. Ναυτιλιακά έγγραφα και πιστοποιητικά που υποχρεούται να διαθέτει ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος αναψυχής.
2. Κατά τον έλεγχο της Λιμενικής Αρχής σε ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος αναψυχής, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του κυβερνήτη-ιδιοκτήτη, ώστε να είναι καθόλα νόμιμος.
3. Είδη παραβάσεων που μπορούν να πιστοποιηθούν στον κυβερνήτη ενός ιδιωτικού ιστιοπλοϊκού σκάφους αναψυχής με τις αντίστοιχες ποινές-κυρώσεις.
4. Τυχόν υποχρεώσεις έναντι της Λιμενικής Αρχής για το μικρό βοηθητικό φουσκωτό σκάφος (tender) που φέρουν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη κατά τη διάρκεια των διακοπών. 
5. Διατάξεις και υποχρεώσεις των σκαφών αναψυχής που αφορούν την κίνησή τους κοντά σε ακτές και λουόμενους.
6. Θεσμικά ζητήματα πάνω στο ναυτικό δίκαιο που αφορούν ρυμούλκηση, επιθαλάσσια αρωγή, αμοιβή (No cure no pay), ναυαγιαίρεση, υποχρέωση αρωγής, επίταξη.


Μάθετε για τις υποχρεώσεις των Ιστιοπλοϊκών σκαφών – Ναυτιλιακά έγγραφα και άλλα Μάθετε για τις υποχρεώσεις των Ιστιοπλοϊκών σκαφών – Ναυτιλιακά έγγραφα και άλλα Reviewed by imerisios.gr on 4:26:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.