Απόλλων: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με το Ρέθυμνο και οι Κάρτες Διαρκείας του Β γύρου

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τo Ρέθυμνο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/01, 17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, γι’ αυτό και αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση την κερκίδα «Α» που το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 12ευρώ, ενώ θα ισχύουν κανονικά φοιτητικά, μαθητικά και εισιτήρια για ανέργους έναντι 5 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Β γύρου

Την κυκλοφορία 100 εισιτηρίων διαρκείας για τον Β' γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ  ανακοινώνει ο Απόλλων CARNA,  δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν όλα τα σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Κηφισιά, κ.ά.).

Το εισιτήριο διαρκείας Β' γύρου θα διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 50,00€ και ισχύει για τις θέσεις που βρίσκονται στην κερκίδα Β. 

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση της κάρτας φιλάθλου και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους. 

Απόλλων: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με το Ρέθυμνο και οι Κάρτες Διαρκείας του Β γύρου Απόλλων: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με το Ρέθυμνο και οι Κάρτες Διαρκείας του Β γύρου Reviewed by imerisios.gr on 1:48:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.