Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην Πάτρα με το νέο του δίσκο

Μετά από διάστημα απουσίας, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με μια σειρά συναυλιών και με νέο υλικό από τον καινούργιο του δίσκο .


Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση.

Αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται σε μια χαοτική hip hop μουσική. Ο Κ.Βήτα φλερτάρει με την ακουστική folk μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές χάνεται μέσα σε μονολόγους περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες, προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Ιανουαρίου  ανεβαίνει στην σκηνή της Αίθουσας ΑΙΓΛΗ στην Πάτρα, με νέα τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο , αλλά φυσικά και παλαιότερο υλικό.

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους , φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

Αίθουσα Αίγλη

Ακτή Δυμαίων 17, Veso Mare, Πάτρα

Τηλ 6972 807170

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Έναρξη: 22.00

Τιμές Εισιτηρίων:

10 προπώληση / 12 Πόρτα

Σημεία Προπώλησης:

Mousikon , Si doux , discoverΔιοργάνωση : Mousikon live - Manifest by mojo
Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην Πάτρα με το νέο του δίσκο Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην Πάτρα με το νέο του δίσκο Reviewed by imerisios.gr on 9:43:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.