Κοπή Πίτας και Χορευτικές Επιδείξεις από τη σχολή χορού "keep dancing"


Μια μοναδική παράσταση, φτιαγμένη με πολύ προσπάθεια,κουραστικές πρόβες, αλλά κυρίως με πολύ αγάπη και τρέλα,
έφτασε η στιγμή να την μοιραστούμε μαζί σας όπως κάθε φορά και με το χαμόγελο και το χειροκρότημά σας να μας δώσετε δύναμη για την συνέχεια!


Εμπνευσμένη από τις κλασικές-διαχρονικές και αγαπημένες, από μικρούς και μεγάλους, ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, μαθητές, δάσκαλοι και ηθοποιοί θα σας ταξιδέψουν, στην εποχή της Αλίκης, της Ζωίτσας, της Ρένας, του Χρόνη και πολλών ακόμη αξεπέραστων μέχρι και σήμερα, ταλέντων εκείνης της εποχής!

Σας περιμένουμε όλους σε μια χορευτική-θεατρική παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη και θα μας διδάξει ότι ο χορός και τα μουσικά ακούσματα, αν και με το πέρασμα των χρόνων εξελίσσονται, το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο… ο χορός είναι η γλώσσα που μιλάμε όλοι ανέκαθεν, είναι πολιτισμός, είναι παιδεία, είναι δημιουργία, είναι έκφραση, είναι ζωή!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά
σε όλους μας με υγεία και αγάπη!!!

Πληροφορίες και προσκλήσεις από τη γραμματεία της σχολής μας καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 5:30-10:30μ.μ. και στα 2610 455913 & 6939 915159.
Κοπή Πίτας και Χορευτικές Επιδείξεις από τη σχολή χορού "keep dancing" Κοπή Πίτας και Χορευτικές Επιδείξεις από τη σχολή χορού "keep dancing" Reviewed by imerisios1 on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.