Δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Γελώντας άγρια» στο θέατρο act


Το θέατρο act ανακοινώνει δύο τελευταίες παραστάσεις για το θεατρικό έργο «Γελώντας άγρια» που αγάπησε τόσο το θεατρικό κοινό της Πάτρας. Οι παραστάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 21.30.
 Λόγω μεγάλης ζήτησης θα ήταν καλό το κοινό να κάνει έγκαιρα κράτηση στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.

Το έργο του Κρίστοφερ Ντουράγκ σε μετάφραση Δημήτρη Φραγκίογλου - Χριστίνας Παπαδάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη με τον Δημήτρη Τζαβάρα και τη Νεφεντίνα Μοσχόβου αφορά δύο σύγχρονους ανθρώπους σε μια μεγαλούπολη. Μια τυχαία συνάντηση κι ένα τυχαίο κωμικό συμβάν σε ένα σουπερμάρκετ, γίνεται η αφορμή και οι δύο να ξεγυμνωθούν και χωρίς οίκτο αρχίζουν να πετροβολούν ασταμάτητα με λέξεις την ψευτο-ηθική και τους ψευτο-θεσμούς της καλοβολεμένης κοινωνίας. 
Το «Γελώντας Άγρια» είναι ένα έργο κωμικό και συνάμα τραγικό που προτείνει το άγριο γέλιο ως τη μόνη απάντηση του σύγχρονου ανθρώπου στην πραγματικότητα της ζωής.
Συντελεστές:
Κείμενο: Κρίστοφερ Ντουραγκ
Μετάφραση: Δημήτρης Φραγκιόγλου – Χριστίνα Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης
Παίζουν: Δημήτρης Τζαβάρας, Νεφεντίνα Μοσχόβου
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας 
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία : Μαρία Βασιλάκη
Βοηθός Ενδυματολόγου: Δανάη Μακρή
Βίντεο – Φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλος
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας 
Παραγωγή: Θέατρο act 2015-16

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Την Ριάννα Παπαχριστοπούλου για τις πουέντ, την Ελένη Κουτροκόη  για την βοήθεια της στις πρόβες στην κίνηση και στο μπαλέτο, την Ιωάννα Γιαννακόπουλου για την βοήθεια της στις πρόβες και το super market ΑΦΟΙ Βερόπουλοι. 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Τον Δημήτρη Τζαβάρα ντύνει το κατάστημα The mark. Τα γυαλιά είναι του καταστήματος optical gallery. Τα εσώρουχα από το κατάστημα  Κωσταρά. Ευχαριστούμε το happy week και την Παλιά Ταβέρνα 1923.
«Γελώντας άγρια» στο θέατρο act| Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65
Δύο τελευταίες παραστάσεις: Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037, 6936122263

Δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Γελώντας άγρια» στο θέατρο act Δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Γελώντας άγρια»  στο θέατρο act Reviewed by imerisios.gr on 5:45:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.