Όλα έτοιμα για το Baby Rally στο κέντρο της Πάτρας

Oλοκληρώθηκαν οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων να συμμετάσχουν στο Baby Rally, που θα διοργανώσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» το Σάββατο
5 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης, σε μια προσπάθεια αναβίωσης του ιστορικού θεσμού, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών.
Οι μικροί με τα ποδήλατά τους (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη και η ηλικία των 6-12 ετών για τους συμμετέχοντες) θα συναντηθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 στην οδό Μαιζώνος (κοντά στο παλαιό Αρσάκειο), όπου θα αρχίσει η καρναβαλική πομπή παιδιών με τα ποδήλατα, η οποία θα καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου Α΄.
Γύρω στις 11.00 θα αρχίσουν τα δρώμενα και τα παιχνίδια του Baby Rally στην πλατεία Γεωργίου Α΄.
Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες: α)παιδιά ηλικία 6-9 ετών και β)παιδιά ηλικίας 9-12 ετών και για κάθε κατηγορία θα δοθούν 5 βραβεία καλλιτεχνικής αμφίεσης, 5 βραβεία κωμικής αμφίεσης και 5 βραβεία για τα παιχνίδια. Οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Όλα έτοιμα για το Baby Rally στο κέντρο της Πάτρας Όλα έτοιμα για το Baby Rally στο κέντρο της Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 1:13:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.