Μία καρναβαλούπολη γεμάτη παιδικά χαμόγελα! – Δείτε Φωτογραφίες

Ένα ιδανικό καρναβαλικό πρωινό επιφύλαξε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου για τους μικρούς μας φίλους το Καρναβάλι των Μικρών στήνοντας μια παραμυθένια Καρναβαλούπολη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, που πρόσφερε απλόχερα το κέφι,
τη χαρά, την αισιοδοξία και ζωγράφισε τα πιο έγχρωμα παιδικά καρναβαλικά χαμόγελα.
Πλήθος μικρών καρναβαλιστών με τη συνοδεία των γονιών τους προσήλθε στα Υψηλά Αλώνια και κάτω από τον ζεστό ήλιο αφέθηκε στην ξεγνοιασιά, τη ζωντάνια και τη δημιουργική δύναμη της Κεντρικής Καρναβαλούπολης συμμετέχοντας και παρακολουθώντας τις ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδοχές του φετινού θέματος του Καρναβαλιού των Μικρών «Τι θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;;;»
Η πλατεία είχε φορέσει τα γιορτινά της και τα παιδιά με τους γονείς τους μέσα σε ένα καρναβαλικό παιδικό σκηνικό με κατασκευές και στοιχεία στοιχεία του Καρναβαλιού των Μικρών, δημιουργίες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων. 
Οι πλούσιες δράσεις επιφύλαξαν από τις 11πμ έως τις 2μμ ένα χορταστικό τρίωρο κεφιού, διασκέδασης, χρωμάτων, μουσικής, χορού και παιδικής θεατρικής δημιουργίας.
Τον καλύτερο εαυτό τους πρόσφεραν παρουσιάζοντας πεντάλεπτα θεάματα, με τη συνδρομή θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού και χορού υα σχολεία 2ο Δημοτικό Πατρών, 15ο Δημοτικό Πατρών, 32ο Δημοτικό Πατρών, 55ο Δημοτικό Πατρών, Δημοτικό Κάτω Καστριτσίου και Πειραματικό Πανεπιστημίου Πατρών αποδεικνύοντας ότι η δημιουργική και εμπνευσμένη δουλειά των παιδιών των σχολείων μας μπορεί να αγγίξει με κέφι, χιούμορ και ποιότητα την ευαίσθητη παιδική ηλικία. Στα παιδιά δόθηκαν βραβεία-έπαινοι συμμετοχής από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού, στο πλαίσιο του πλούσιου μουσικοχορευτικού θεάματος που μας πρόσφεραν, το οποίο βέβαια δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα. 
Οι δράσεις επίσης περιελάμβαναν διαδραστικά παιχνίδια από την Ομάδα του Junior΄s Club και  χορευτικό από την ομάδες Ι.Χ.Ν.Ο.Σ. και την ομάδα του Dance Studio, ενώ καθόλη τη διάρκεια της Καρναβαλούπολης η ομάδα του Μάριου Τσιμπούρη «Ήρωες και Πριγκίπισσες», επιφύλασσε Facepainting-κλόουν διασκεδάζοντας τους μικρούς μας καρναβαλιστές, με χαρούμενες δημιουργίες μπαλονιών, super ήρωες και πριγκίπισσες, και με ευφάνταστες καρναβαλικές ζωγραφικές πινελιές στα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Την καρναβαλική αύρα μετέδιδε ο Τζίτζικας, η εμψυχωμένη μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών.
Στην Κεντρική Καρναβαλούπολη του Σαββάτου χαιρέτισε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκος Χρυσοβιτσάνος, ο οποίος συνεχάρη θερμά τα δημοτικά σχολεία μας και τα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που είχαν ετοιμάσει, ενώ μαζί με τους μικρούς βρέθηκαν τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού  Γιώργος Αδαμόπουλος, Θέμης Κανελλάκης, Ανέστης Χανουμίδης και βέβαια η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού.
Το ραντεβού της Κεντρικής Καρναβαλούπολης με τους μικρούς φίλους ανανεώνεται για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από τις 11πμ έως τις 2μμ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. 

Μία καρναβαλούπολη γεμάτη παιδικά χαμόγελα! – Δείτε Φωτογραφίες Μία καρναβαλούπολη γεμάτη παιδικά χαμόγελα! – Δείτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 9:15:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.