ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκιόζη "Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος " στο Περί Σκιών

Δύο διπλές προσκλήσεις για την αποκριάτικη παράσταση  του Θεάτρου Σκιών  "Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος " προσφέρει ο ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ - imerisios.gr σε συνεργασία με το «Περί Σκιών».

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς κερδίζοντας δωρεάν είσοδο για τις δύο παραστάσεις αυτού του Σαββατοκύριακου.


Συγκεκριμένα:

1 διπλή πρόσκληση για τη  παράσταση το Σάββατο 27/02 στις 18:00 το απόγευμα.
και
1 διπλή πρόσκληση για τη  παράσταση τη Κυριακή 28/02 στις 18:00 το απόγευμα.

Για να διεκδικήσετε τις προσκλήσεις δεν έχετε παρά να στείλετε email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@imerisios.gr  ή  στην fan page του imersios.gr στο facebook γράφοντας:

Τίτλος Μηνύματος: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΣΚΙΩΝ
Ονοματεπώνυμο:  **********
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: **********
Ημέρα Παράστασης (δηλ. ΣΑΒΒΑΤΟ / ΚΥΡΙΑΚΗ): ************


Όροι και Προυποθέσεις Διαγωνισμού:

* Η καταληκτική ώρα για την αποστολή μηνυμάτων συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι το Σάββατο 27/02 στις 12:00 μμ. 

* Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/02 στις 13:00 μμ.

* Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει μέσω δημοσίευσης στην ιστοσελίδα www.imerisios.gr

*Η παραλαβή των προσκλήσεων γίνεται από το ταμείο του Θεάτρου (κατά τις ώρες λειτουργίας του) την ίδια ημέρα της παράστασης με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

* Αλλαγές των προσκλήσεων με χρήματα ή άλλες παροχές καθώς και των ονομάτων των  νικητών δεν γίνονται δεκτές.

* Ο imerisios.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αναβολή ή ματαίωση της διεξαγωγής των παραστάσεων καθώς και για τις προσφερόμενες στους νικητές θέσεις.

*Η πρόσκληση περιλαμβάνει μόνο δωρεάν είσοδο δύο ατόμων στην παράσταση και καμία άλλου είδους παροχή.

*Ο imerisios.gr διατηρεί το δικαίωμα παραχώρησης των στοιχείων των νικητών όπως αυτά αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού στο  «Περί Σκιών».

* Διεύθυνση: Περί Σκιών  Νόρμαν 18-20, Τ.Κ. 26441 (Αγ. Διονύσιος), Πάτρα

*Ο imerisios.gr τηρεί το δικαίωμα χρήσης των στοιχείων όπως αυτά αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του imerisios.gr .

*Ο imerisios.gr τηρεί το δικαίωμα παραχώρησης των στοιχείων των νικητών όπως αυτά αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού στο  «Περί Σκιών»


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκιόζη "Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος " στο Περί Σκιών ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση  Καραγκιόζη "Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος " στο Περί Σκιών Reviewed by imerisios.gr on 3:18:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.