Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ταξιδεύει σε Ναύπακτο και Γιάννενα

Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ύστερα από τη θερμή προσέλευση του πατρινού κοινού ταξιδεύει και σε άλλες πόλεις, στις 28 Φεβρουαρίου στο Τεχνουργείον  στη Ναύπακτο και 19 έως 20 Μαρτίου στο Πολυθέαμα στα Ιωάννινα.

Το έργο του Κρίστοφερ Ντουράγκ σε μετάφραση Δημήτρη Φραγκίογλου - Χριστίνας Παπαδάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη με τον Δημήτρη Τζαβάρα και τη Νεφεντίνα Μοσχόβου αφορά δύο σύγχρονους ανθρώπους σε μια μεγαλούπολη. Εκεί που συνωστίζονται τα πάθη, οι ψυχώσεις, οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και έτοιμων για όλα. Μια τυχαία συνάντηση κι ένα τυχαίο κωμικό συμβάν σε ένα σουπερμάρκετ, γίνεται η αφορμή και οι δύο να ξεγυμνωθούν και χωρίς οίκτο αρχίζουν να πετροβολούν ασταμάτητα με λέξεις την ψευτο-ηθική και τους ψευτο-θεσμούς της καλοβολεμένης κοινωνίας. 
Το γελώντας άγρια είναι ένα έργο κωμικό και συνάμα τραγικό. Είναι ένα έργο που η φαντασία του συνειδητού συναντάει την πραγματικότητα του υποσυνείδητου και τότε το άγριο γέλιο μπορεί να είναι η μόνη απάντηση του σύγχρονου ανθρώπου στην πραγματικότητα της ζωής.

Συντελεστές:
Κείμενο: Κρίστοφερ Ντουραγκ
Μετάφραση: Δημήτρης Φραγκιόγλου – Χριστίνα Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης
Παίζουν: Δημήτρης Τζαβάρας, Νεφεντίνα Μοσχόβου
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας 
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία : Μαρία Βασιλάκη
Βοηθός Ενδυματολόγου: Δανάη Μακρή
Βιντεοσκοπήσεις–Φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλος
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας 
Παραγωγή: Θέατρο act

Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ταξιδεύει σε Ναύπακτο και Γιάννενα Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ταξιδεύει σε Ναύπακτο και Γιάννενα Reviewed by imerisios.gr on 7:13:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.