Τελευταίες παραστάσεις για τα "Εργαζόμενα κορίτσια" της Θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου

Η Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πάτρας (Θ.Ο.Ε.Π.Π.), ολοκληρώνει με επιτυχία τις παραστάσεις της για αυτή την περίοδο, με ένα έργο που συγκίνησε και προβλημάτισε το κοινό, το κοινωνικό έργο του
Φρανκ Μακ Γκίνες «Εργαζόμενα κορίτσια», στο Θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη» κτίριο Βιολογίας-Μαθηματικών, την Παρασκευή 26/2, το Σάββατο 27/2 και την Κυριακή 28/2 στις 9.00 μ.μ.

Με αφετηρία το καυτό και πάντα επίκαιρο θέμα, αυτό της εργασίας, ο συγγραφέας εξετάζει με μεγάλη ευαισθησία τη γυναικεία ψυχολογία και τις σχέσεις των γυναικών μεταξύ τους. Με ιδιαίτερη διεισδυτικότητα ο Μακ Γκίνες προσεγγίζει τις ζωές αυτών των γυναικών, σκιαγραφώντας με ακρίβεια πέντε διαφορετικές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ηρωίδες.

Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Διονύσης Βούλτσος. Τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος. Την επιμέλεια των σκηνικών, των κοστουμιών και το φροντιστήριο ανέλαβαν τα μέλη της ομάδας. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Γωγώ Τζιώρα.

Τους ήρωες ενσαρκώνουν οι: Μαριετίνα Βαρβαρίγου, Γιάννης Γκοτσόπουλος, Άννυ Λαμπροπούλου, Κίρα Μουμλάντζε, Αναστασία Ντρίζη, Μάσιγκα Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Τρίγγος.

Στον ήχο είναι η Γωγώ Τζιώρα, στα φώτα ο Γιάννης Γκοτσόπουλος και φωτογραφίες ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος. Την επιμέλεια της αφίσας έκανε ο Άνθιμος Γκοτσόπουλος.

Λόγω μικρής χωρητικότητας του θεάτρου, κρατήσεις θέσεων στοτηλ.:6989 848 580.
Τελευταίες παραστάσεις για τα "Εργαζόμενα κορίτσια" της Θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Τελευταίες παραστάσεις για τα "Εργαζόμενα κορίτσια" της Θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Reviewed by imerisios.gr on 9:18:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.