Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη

Τον κύκλο των παρουσιάσεών του για το νέο έτος, εγκαινίασε το βιβλιοπωλείο Discover,
με το νέο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη «Πως η λογοτεχνία σου αλλάζει τη ζωή».

Με κατάμεστη την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό, ο συγγραφέας μύησε το ακροατήριο του στο καινούριο του αυτό ταξίδι. Ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς το βιβλίο δεν αποτελεί μυθιστόρημα αλλά μια συρραφή σκέψεων, προβληματισμών και λαθών, τόσο του εκάστοτε συγγραφέα όσο και των αναγνωστών του. 

Με σαφής επιρροές και αναφορές σε δίασημα και διαχρονικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο Δημήτρης Στεφανάκης, στις 157 σελίδες του έργου του καταφέρνει να κάνει το επόμενο βήμα στη  συγγραφή του, να πραγματευτεί προβληματισμούς του ανθρώπου αλλά και ολόκληρου του κόσμου  και να μας διδάξει οτι «η λογοτεχνία σου μαθαίνει τρόπους».

Το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το νέο βιβλίο του συγγραφέα,να συνομιλήσει και να προβληματιστεί μαζί του και να αποκτήσει στη βιβλιοθήκη του το νέο έργο με την υπογραφή του ίδιου του δημιουργού.


Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη Reviewed by imerisios1 on 10:22:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.