«Ωρίων»:15 χρόνια με το βλέμμα στον ουρανό - Εκδήλωση αύριο στο Πανεπιστήμιο

Αυτό το μήνα, ο «Ωρίων» συμπληρώνει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν 15 χρόνια εξερεύνησης του σύμπαντος σε αναζήτηση της αστρονομικής, και όχι μόνο, γνώσης. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τα ταξίδι αυτό!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην επόμενη εκδήλωσή μας που θα γίνει αυτή την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 21:00. Το κύριο πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι ομιλία με τίτλο «Όψιμος σφοδρός βομβαρδισμός: ένα επεισόδιο του αρχέγονου ηλιακού συστήματος με μεγάλη σημασία για την εξέλιξη των πλανητών κ της βιόσφαιρας». Ομιλητής θα είναι ο Αλέξανδρος Βερεκέτης, βιολόγος και μέλος του Ωρίωνα. Η ομιλία σχετίζεται με τη θολή εφηβική περίοδο του πλανητικού συστήματος και την επίδραση που είχε στη μετέπειτα εξέλιξή του αλλά και στην εξέλιξη του πλανήτη μας.

Πέρα από την ομιλία, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε σύντομα και μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στη δεκαπεντάχρονη ιστορία του συλλόγου μας. Η παρουσία όλων των φίλων του «Ωρίωνα» είναι απαραίτητη!

Χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτηρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτήριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτήριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία
«Ωρίων»:15 χρόνια με το βλέμμα στον ουρανό - Εκδήλωση αύριο στο Πανεπιστήμιο «Ωρίων»:15 χρόνια με το βλέμμα στον ουρανό - Εκδήλωση αύριο στο Πανεπιστήμιο Reviewed by imerisios.gr on 7:55:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.