3ος Πρωταθλητής Περιφέρειας ΝΔ Ελλάδας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με τον Κουλουμπή-Καλογερόπουλο Αριστοτέλη

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν σε μία ακόμα καλή εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας. Τους προπονητές Θεόδωρο Καλογερή και Φώτη Ασημακόπουλο,
τον Έφορο Τριγώνου Κώστα Γεωργόπουλο, τον Αριστείδη Σιμάκη, τον Βασίλη Καρπούζα και κυρίως τους 18 αθλητές μας, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να διακριθούν σε ένα καθομολογουμένως αναβαθμισμένο Πρωτάθλημα, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών (125 αθλητές) όσο και σε επίπεδο αντιπροσωπευτικότητας ομίλων.3ος Πρωταθλητής Περιφέρειας με δυο κύπελλα και πέντε προκρίσεις στην προεθνική ομάδα ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας, που έγινε στην πόλη μας, από 25 έως 27/3/2016, με διοργανωτή τον Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων» και τον Δήμο Πατρέων.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία optimist, ο Κουλουμπής-Καλογερόπουλος Αριστοτέλης κατέκτησε δυο κύπελλα για την 3η θέση γενική και τη 2η στα αγόρια καθώς και πρόκριση στην προεθνική ομάδα. 
Την 4η θέση στα αγόρια optimist κατέκτησε ο Σιώκος Ιωάννης (έχασε το κύπελλο της 3ης θέσης σε ισοβαθμία), την 5η θέση ο Γεωργόπουλος Νικόλας (στα αγόρια) και την 6η θέση  ο Μαρκεζίνης Αναστάσης, οι οποίοι προκρίνονται και αυτοί στην προεθνική ομάδα
Στην κατηγορία αγοριών optimist, ο Μπένος Θέμης κατέκτησε την 21η θέση, ο Βλάχος Δημήτριος την 39η θέση, και ο Τσαπάρας Σταύρος τη 49η θέση. 
Στην κατηγορία κοριτσιών optimist, η Καλογερή Νικολίνα κατέκτησε την 9η θέση, η Σιώκου Αθανασία τη 12η θέση, η Σιμοπούλου Χριστίνα την 26η θέση και η Καραθανάση Ανδρονίκη την 29η θέση.
Οι δεκάχρονοι αθλητές μας Ανδριόπουλος Ιάσονας και Γεωργόπουλος Μάριος κατέκτησαν στην κατηγορία junior αγοριών την 4η και 16η θέση, αντίστοιχα.
Στην κατηγορία laser 4,7 αγοριών, ο Αργυρίου Αχιλλέας κατέκτησε την 5η θέση, παίρνοντας πρόκριση για την Προεθνική ομάδα laser 4,7, ο Κοτσάκος Βαγγέλης τη 10η θέση, ο Χάχαλης Βασίλης τη 12η θέση και Γεωργόπουλος Λάμπρος τη 14η θέση.

3ος Πρωταθλητής Περιφέρειας ΝΔ Ελλάδας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με τον Κουλουμπή-Καλογερόπουλο Αριστοτέλη 3ος Πρωταθλητής Περιφέρειας ΝΔ Ελλάδας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με τον Κουλουμπή-Καλογερόπουλο Αριστοτέλη Reviewed by imerisios.gr on 8:04:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.