Σε λίγες ημέρες ο 39ος Ποδηλατικός γύρος "Θυσίας"

Σε τρεις ημέρες θα δοθεί η έναρξη του 39ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαρτίου 2016. Ο Π.Ο. Πατρών και η  Οργανωτική επιτροπή του Γύρου, με συνδιοργανωτές
 και με την υποστήριξη της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του Δήμου Πατρέων, του ΟΤΑΔ (Δήμου Δύμης), του Δήμου Καλαβρύτων, του ΟΛΠΑ  , των χορηγών και υποστηρικτών του, FANTA, Αλυσίδα SM ΚΡΟΝΟΣ, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, COSMOTE, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., και τα Παιχνιδοκαταστήματα PANDA , είναι σχεδόν  έτοιμοι, προκειμένου να καλύψουν, με τον καλλίτερο δυνατόν τρόπο,  τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Στην κατηγορία Μάστερ συνεχίζεται η συνεργασία με την ΠΕΠΑ όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Την 19-3-2016 έληξαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 133 ΑΝΔΡΕΣ – 32 ΕΦΗΒΟΙ – 11 ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 47 ΜΑΣΤΕΡΣ Α - 76 ΜΑΣΤΕΡΣ Β - 30 ΜΑΣΤΕΡΣ Γ και 8 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ. 
Συμμετέχουν συνολικά  45 Σωματεία από την Ελλάδα και την Αλβανία. (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ - ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ –  Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ– ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ - Π.Ο.ΒΕΛΟΣ - ΠΕΛΟΤΟΝ – Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙ  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ  – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ - Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – Π.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΣΜ ΕΡΜΗΣ – ΕΛΑΦΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΚΛΗΣ –ΠΑΣ ΑΤΛΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ–Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ- Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ – Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ – ΒΑΟ –Π.ΟΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙ- Α.Σ.ΠΡΟΟΔΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ – ΑΣΠΑ ΑΛΦΑ – Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – Ν.Π.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Π.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Σ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – ΠΑΟΚ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ –Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – Α.Σ. 1000 ΔΕΝΤΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ η ΠΕΠΑ και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ).

Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη αφού θα είναι καλλίτερα προετοιμασμένοι προερχόμενοι και από άλλους αγώνες που έγιναν εντός του μηνός Μαρτίου.
Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΡΑΞΟΣ - ΛΑΠΑ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», την Πέμπτη 24-3-2016 και ώρα 15.00. Η εκκίνηση από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων)  και ο Τερματισμός στο Λάπα μέσα από το πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς. Με το πέρας του αγώνα και περί την 19.00 στο ξενοδοχείο ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ BEACH θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες και Έφηβους.
Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100ΚΜ ΠΑΤΡΑ  - Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΗΡΩΩΝ), θα διεξαχθεί  την  25η Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου  και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Ηρώων ( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Στον αγώνα Αντοχής έχουμε δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.30 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων. 

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών  παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και διευκόλυνση στους διοργανωτές των αγώνων να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού. 

Παράληψη μας θα ήταν να μην εκφράσουμε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας προς την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία Πατρών)  την Λιμενική αστυνομία, και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Πάτρας για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο οργανωτικό τομέα μέχρι στιγμής. Επίσης την Αρχαιολογική υπηρεσία για τις διευκολύνσεις στο Τείχος Δυμαίων και την λέσχη ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α για την βοήθεια τους κατά την διεξαγωγή των αγώνων. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που τιμούν τις προσπάθειες μας και συμμετέχουν κάθε χρόνο και περισσότεροι.  

Σε λίγες ημέρες ο 39ος Ποδηλατικός γύρος "Θυσίας" Σε λίγες ημέρες ο 39ος Ποδηλατικός γύρος "Θυσίας" Reviewed by imerisios.gr on 8:18:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.