Βύρων Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Τιτκώβ έρχονται στο θέατρο act

Το Θέατρο Act φιλοξενεί και παρουσιάζει δύο από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς για μία μοναδική βραδιά την Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00.


Βύρων Θεοδωρόπουλος
Ο κωμικός λίγο πριν την πρώτη του solo παράσταση συγκεντρώνει και παρουσιάζει το σύνολο των κειμένων του μετά από μία πορεία 4 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στην stand up σκηνή.
Με υλικό που εκτείνεται από τους καφέδες και τα χταπόδια μέχρι τα νοσοκομεία και τα λεωφορεία ο κωμικός αντλεί από προσωπικά και συλλογικά βιώματα και σας προσκαλεί σε έναν γνώριμο αλλά παράξενο κόσμο γεμάτο τσακάλια, εκεί που τα περίπτερα είναι σαν τα παγόβουνα, η αϋπνία είναι κολλητική και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα καπάκια από τα στυλό όταν φεύγουν.

Αλέξανδρος Τιτκώβ
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους νέους κωμικούς με κοφτερά αστεία, σουρεαλιστικές μεταβάσεις και μία περσόνα που σπάει κόκκαλα δίκαια ο Αλέξανδρος Τιτκώβ είναι ο αγαπημένος κωμικός μίας μεγάλης μερίδας του αθηναϊκού και όχι μόνο κοινού.Βύρων Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Τιτκώβ | στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Κυριακή 03 Απριλίου στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 5€
Βύρων Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Τιτκώβ έρχονται στο θέατρο act Βύρων Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Τιτκώβ έρχονται στο θέατρο act Reviewed by imerisios.gr on 11:09:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.