Ανοίγει τα χαρτιά του ο Νικολόπουλος για τη συμμετοχή του σε νέο πολιτικό κόμμα

Σήμερα στις 12.00 στην ΕΣΗΕΑ αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα ο Νίκος Νικολόπουλος στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, με νέους ανθρώπους, νέα εκλεγμένη ηγεσία και νέες ιδέες.
Όπως ο ίδιος αναφέρει αυτός είναι ο μόνος τρόπος για «την επιστροφή της Πατρίδας μας στην κοινή λογική και τις παραδοσιακές σταθερές της κοινωνικής Χριστιανοδημοκρατίας".
Ο αχαιός βουλευτής και αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο μήνυμά του αναφέρει «Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος που παραμένει πολιτικά άστεγο. Η εκλογή του ακραίου νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει μια ακόμα μεγαλύτερη φυγόκεντρη τάση.
Οι πατριώτες της κοινωνικής κεντροδεξιάς επιζητούν την δημιουργία ενός νέου κόμματος για την Πατρίδα και το Λαό, την Ορθοδοξία και την Οικογένεια.
Τα τελευταία γκάλοπ καταγράφουν ακόμα κάτι εξ’ ίσου πολιτικά σημαντικό! Ένα μεγάλο μέρος από τους απέχοντες και μη ψηφίζοντες πολίτες, πως επιθυμεί και πως είναι πρόθυμο να ακολουθήσει ένα νέο κόμμα αρχών, με καθαρό πολιτικό στίγμα αλλά και με μία νέα πολιτική ηγεσία.
Ο Ανεξάρτητός Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος υπενθύμισε ακόμα ότι ο ίδιος καθώς και μια πλειάδα στελεχών που προέρχονται από την Ν.Δ., σύμπραξαν στις ευρωπαϊκές αλλά και στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές με πολλά μικρά κόμματα, κινήματα και προσωπικότητες και υπογράμμισε ότι από τις ιδρύσεως του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, διατρανώνουμε και υπηρετούμε την ανάγκη συγκρότησης μιας εθνικά ασυμβίβαστης και κοινωνικά ευαίσθητης Χριστιανικής παράταξης.»

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Νικολόπουλος για τη συμμετοχή του σε νέο πολιτικό κόμμα Ανοίγει τα χαρτιά του ο Νικολόπουλος για τη συμμετοχή του σε νέο πολιτικό κόμμα Reviewed by imerisios.gr on 12:03:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.