Ενημερωτική Εκδήλωση & Κλινική Εξέταση για τον καρκίνο του μαστού στο Αίγιο

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Αιγιάλειας, διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης  για τον  καρκίνο του μαστού & κλινική εξέταση απο ειδικό χειρουργό,
στις  20/3/16, ημέρα Κυριακή  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» και ώρες  16:30 – 18:30  Κλινική Εξέταση / 19:00 – 21:00 οι Ομιλίες.

         Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα  να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

        Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
 Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών – «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
 η κα Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας – «Τι μας αποτρέπει απο τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο » και
η κα Νόπη Σάντα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ     ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου. 

Ενημερωτική Εκδήλωση & Κλινική Εξέταση για τον καρκίνο του μαστού στο Αίγιο Ενημερωτική Εκδήλωση & Κλινική Εξέταση για τον καρκίνο του μαστού στο Αίγιο Reviewed by imerisios.gr on 6:40:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.