Αποκριάτικο «μποτιλιάρισμα» την Πέμπτη στο κέντρο της Πάτρας – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Επιβαρυμένο θα είναι το κέντρο της Πάτρας το απόγευμα της Πέμπτης. Τα ανοικτά καταστήματα σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή καρναβαλικών εκδηλώσεων αναμένεται να δημιουργήσουν εμπόδια στις κεντρικές οδούς.


Συγκεκριμένα στις 19:00 περίπου αναμένονται στην πλατεία Γεωργίου τα αυτοκίνητα αντίκες που συμμετέχουν στο Επετειακό Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. 

Λίγη ώρα μετά, και συγκεκριμένα στις 20:00 θα ξεκινήσει η καρναβαλική παρέλαση της Μπούλας από το επάνω μέρος της Αγίου Νικολάου. Η παρέλαση θα ακολουθήσει τις οδούς Αγίου Νικολάου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Μαιζώνος και θα καταλήξει στην Πλατεία Γεωργίου.

Για την εκδήλωση αυτή μάλιστα η Αστυνομική Διεύθυνση ενημερώνει τους ότι από τις 16:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων , απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στο επάνω μέρος της οδού Αγίου Νικολάου (σκάλες) και στην είσοδο της Πλατείας Γεωργίου Α΄ από την οδό Μαιζώνος.

Αποκριάτικο «μποτιλιάρισμα» την Πέμπτη στο κέντρο της Πάτρας – Ποιους δρόμους να αποφύγετε Αποκριάτικο «μποτιλιάρισμα» την Πέμπτη στο κέντρο της Πάτρας – Ποιους δρόμους να αποφύγετε Reviewed by imerisios.gr on 2:29:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.