Ψάχνουν χώρο για τους μετανάστες στην Αχαΐα μακριά από το λιμάνι της Πάτρας

Δεδομένη θεωρείται η δημιουργία Hotspot στην Πάτρα το επόμενο διάστημα. Το κλείσιμο των βόρειων συνόρων της χώρας οδηγεί την κυβέρνηση
στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για τη διαχείριση της κατάστασης, με την διασπορά των μεταναστών στην χώρα να κρίνεται αναγκαία.
Τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος αναμένεται να συναντηθεί με τους Δημάρχους προκειμένου να τους ζητήσει την κατανόηση του προβλήματος αλλά και την από κοινού εξεύρεση λύσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος εγκατάστασης των μεταναστών στην Πάτρα θα βρίσκεται μακριά από το λιμάνι, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι εικόνες προσφύγων να προσπαθούν να εισέλθουν σε αυτό προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα πάντως με την ίδια πηγή θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρεμποδιστεί η παρουσία μεταναστών στην περιοχή του λιμανιού καθώς όπως υπογραμμίζει «είναι αδύνατο να βάλλεις φραγμούς σε νέους ανθρώπους που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον».
Ψάχνουν χώρο για τους μετανάστες στην Αχαΐα μακριά από το λιμάνι της Πάτρας Ψάχνουν χώρο για τους μετανάστες στην Αχαΐα  μακριά από το λιμάνι της Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 11:22:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.