Αυξάνεται η παρουσία των μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας – Σελίδα στο facebook ενάντια σε Hotspot στην Αχαΐα

Αυξάνεται μέρα με την ημέρα η παρουσία των μεταναστών στην περιοχή του Νότιου Λιμένα της Πάτρας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το άνοιγμα των βόρειων συνόρων της χώρας είχε ως αποτέλεσμα η παρουσία μεταναστών στην Πάτρα να έχει μειωθεί αισθητά αν όχι εκμηδενιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις στο προσφυγικό, προκαλούν πονοκέφαλο στις τοπικές Αρχές, που περιμένουν αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την πόλη της Πάτρας.
Η κατάσταση μάλιστα δεν αποκλείεται να επιβαρυνθεί και εάν η Πάτρα επιλεγεί για την εγκατάσταση Hotspot.
Οι μετανάστες, βρίσκουν σήμερα καταφύγιο σε εγκαταλειμμένα εργοστάσια κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Έφτιαξαν σελίδα ενάντια σε πιθανό HotSpot στην Αχαΐα Ομάδα με όνομα «OXI HotSpot στην Αχαΐα» έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες σε κοινωνικό δίκτυο σχολιάζοντας την επικαιρότητα γύρω από την πιθανότητα δημιουργίας κέντρου στην περιοχή.

(φωτογραφία αρχείου)

Αυξάνεται η παρουσία των μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας – Σελίδα στο facebook ενάντια σε Hotspot στην Αχαΐα Αυξάνεται η παρουσία των μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας – Σελίδα στο facebook ενάντια σε Hotspot στην Αχαΐα Reviewed by imerisios.gr on 10:03:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.