Άναψαν ένα φως για την κλιματική αλλαγή οι Patrinistas

Δεκάδες συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης PATRINISTAS,
στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες , ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από τις κλιματικές αλλαγές .
Πιαστήκαμε χέρι – χέρι , γύρω από την ¨Πλανήτη Γη¨ που εξέπεμπε το μήνυμα "60+ SOS", παρά τον ισχυρό αέρα που έσβηνε  τα κεράκια μας και βροντοφωνάξαμε «Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας και συμβάλουμε στη διαμόρφωση του κατάλληλου πολιτικού κλίματος για την επίλυση των σοβαρότερων περιβαλλοντικών προβλημάτων του». 

Εμείς οι ίδιοι κρατάμε το μέλλον μας στα χέρια μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν : φύλο, εθνικότητα, φυλή, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όμως , στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, δεν έχουν σημασία τα σύνορα - είμαστε όλοι πολίτες του Πλανήτη Γη!!!
Η κλιματική αλλαγή δεν περνάει μόνο από το χέρι μας, αλλά είναι μια παγκόσμια πρόκληση που απαιτεί ριζική αλλαγή πολιτικής. Σβήνοντας τα φώτα συμβολικά για μια ώρα δεν εξοικονομούμε τόση ενέργεια. Όμως, η Ώρα της Γης είναι μια αφορμή για την προσωπική μας δέσμευση: πολλά περνούν από το χέρι μας και για να ζητήσουμε περισσότερα από τους δίπλα μας κι από τις κυβερνήσεις μας, είναι σημαντικό πρώτα να κάνουμε το δικό μας βήμα!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πατρέων που μερίμνησε για το σβήσιμο του φωτισμού της πλατείας και συνέβαλε με τον τρόπο του στην επιτυχή διενέργεια της δράσης μας.

Κάτω από το φως των αστεριών και των κεριών γνωριστήκαμε , συζητήσαμε, αλληλοκεραστήκαμε, περάσαμε παρείστικα μια ολόκληρη ώρα και κλείσαμε ραντεβού στην επόμενη δράση μας «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΒΥΘΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΥ» την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας «LET’S DO IT GREECE» !!!
Άναψαν ένα φως για την κλιματική αλλαγή οι Patrinistas Άναψαν ένα φως για την κλιματική αλλαγή οι Patrinistas Reviewed by imerisios.gr on 8:06:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.