Ετοιμάσου να δείξεις το ταλέντο σου στο Stand-up comedy! Μάθε πως...

Το θέατρο act προσκαλεί νέους stand-up comedians στο τρίτο SΤΑΝD UP OPEN MIC που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 21.30!


Μια πρωτότυπη κωμική συνάντηση ανοιχτή σε συμμετοχές με σκοπό την ανάδειξη νέου κωμικού ταλέντου. Η μοναδική stand-up comedian Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία θα παρουσιάσει την σούπερ βραδιά, θα ανεβάσει νέους καλλιτέχνες στο σανίδι για να μας παρουσιάσουν το δικό τους πεντάλεπτο κωμικό μονόλογο σε μια πολυσυλλεκτική stand-up παράσταση.


Stand-up comedy είναι το θεατρικό είδος κωμωδίας στο οποίο ο κωμικός παρουσιάζει έναν κωμικό μονόλογο που έχει γράψει ο ίδιος.
Open mic είναι μια πειραματική πολυσυλλεκτική κωμική παράσταση όπου νέα άτομα μπορούν να παρουσιάσουν το υλικό τους και παλιότεροι κωμικοί να δοκιμάσουν νέο υλικό.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6936122263 ή στείλτε μήνυμα inbox στη σελίδα μας στο facebook Act Theater Patras
Ετοιμάσου να δείξεις το ταλέντο σου στο Stand-up comedy! Μάθε πως... Ετοιμάσου να δείξεις το ταλέντο σου στο Stand-up comedy! Μάθε πως...  Reviewed by imerisios.gr on 6:07:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.