Ο Δημήτρης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Δούκολγου σε ένα ξεκαρδιστικό stand up comedyΟ Δημήτρης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Δούκολγου έρχονται για μία και μόνο ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy στο θέατρο Act.


Ο Δημήτρης Δούκογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Μόντρεαλ, ξαναγύρισε Θεσσαλονίκη, σπούδασε Αθήνα, δούλεψε Μόντρεαλ, επέστρεψε Αθήνα κι όλα τα υπάρχοντά του χωράνε σε μια βαλίτσα. Η οποία βρίσκεται στο Κάιρο. Κάνει stand up comedy επαγγελματικά από το 2007.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας "Νύχτες Κωμωδίας". Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις ("Αντί διδακτορικού" και "Υπερπαραγωγή"), ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ομαδικές παραστάσεις σταντ-απ σε όλη την Ελλάδα και σε σημαντικά φιλανθρωπικά events όπως το Stand-Up for Unicef.

Στις 21.30 στο θέατρο ACT
Ο Δημήτρης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Δούκολγου σε ένα ξεκαρδιστικό stand up comedy Ο Δημήτρης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Δούκολγου σε ένα ξεκαρδιστικό stand up comedy Reviewed by imerisios1 on 7:23:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.