Παράσταση σύγχρονου χορού "Tal Vez"

Το Τal Vez είναι μια παράσταση που παίρνει ζωή για τον καλλιτέχνη, τη στιγμή που η δημιουργία του ξεπερνά τη σκηνή και ο κύκλος της ιδέας ολοκληρώνεται από το κοινό. 


Η συνάντηση τριών δημιουργών-χορευτών επί σκηνής σε μία παράσταση σύγχρονου χορού. Ως καλλιτέχνες αναζητούν τις πιθανότητες του προφανούς και της ψευδαισθήσεως, καταπιάνονται με το αόρατο, αναζητώντας την ευτυχία και μοιράζονται με το κοινό την ψυχή πίσω από την εικόνα, την κίνηση, τη ζωή και τη γνώση.Δύο δημιουργίες-ντουέτα:
H παράσταση ανοίγει με τη δημιουργία του Μεξικάνου χορογράφου και χορευτή Αladino R. Blanca με τίτλο "Μ.A.Y.B.E", μια συνεργασία της ομάδας "inside the body performing arts" με την Εύα Γεωργιτσοπούλου. Ακολουθεί η δημιουργία "DOM.US", σε ιδέα και διεύθυνση της Ελληνίδας χορογράφου-χορεύτριας Εύας Γεωργιτσοπούλου και σε χορογραφική συνεργασία με την Ισραηλινή χορεύτρια Noam Eidelman Shatil.

28 έως 30 Μαρτίου στις 21:00
Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Παράσταση σύγχρονου χορού "Tal Vez" Παράσταση σύγχρονου χορού "Tal Vez" Reviewed by imerisios1 on 7:53:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.