«Ανάξια σχολιασμού» και «μικρόψυχα» τα όσα φέρεται να δήλωσε ο πατέρας της Νόρας Δράκου για τη λαμπαδηδρομία λέει ο Δήμος

Απάντηση στα όσα φέρεται να δήλωσε ο πατέρας της Νόρας Δράκου, Ιωάννης Δράκος, έδωσε ο Δήμος Πάτρας διά του Τάκη Πετρόπουλου, Συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού  & Εντεταλμένου  στη Λαμπαδηδρομία ΡΙΟ 2016  του Δημάρχου Πατρέων.
Όπως αναφέρεται:
«Ο Δήμος Πατρέων και η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού έκαναν σοβαρή προσπάθεια τόσο για την επιτυχημένη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από την πόλη μας όσο και για την εκδήλωση υποδοχής, γιατί αδιαμφισβήτητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν σημαντικό αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός, που αγγίζει όλους τους λαούς του πλανήτη μας.
Η οργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής και της Λαμπαδηδρομίας, που πραγματοποιούνται αυστηρά με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τους Δήμους, απέσπασε τα θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια της Οργανωτικής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε., γιατί κατά γενική ομολογία ήταν υποδειγματική και όλα εξελίχθηκαν και ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή την παραμικρή δυσλειτουργία.
Με μοναδικά κριτήρια την αθλητική και κοινωνική προσφορά έγινε με διαφάνεια η επιλογή των Λαμπαδηδρόμων και στις δύο αθλήτριες της πόλης μας Σοφία Ρήγα και Νόρα Δράκου, που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αποδόθηκε η μεγίστη τιμή με την τοποθέτηση τους  στις δύο απόλυτα ισάξιες θέσεις, που είναι η άφιξη και η αναχώρηση της Φλόγας από την πόλη.
Όπως είναι εύλογο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε για την Δημοτική Αρχή, να αποτελεί κριτήριο η υποκειμενική αποτίμηση των επιτυχιών κάθε αθλητή από τους γονείς του, όπως ατυχώς επιχείρησε δημόσια να κάνει ο κ. Ιωάννης Δράκος.  
Θεωρώ ανάξια σχολιασμού τα όσα μικρόψυχα αναφέρονται σε ανυπόγραφο δημοσίευμα είτε με την μορφή ρεπορτάζ είτε με την μορφή δηλώσεων του παραπάνω γονέα, που υπονομεύουν τα ίδια τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους αθλητές!
Εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και Ολυμπιακή διάκριση στις δύο σπουδαίες αθλήτριες μας, που την αξίζουν και για το ήθος τους. Επίσης εύχομαι και στην εξίσου σπουδαία κολυμβήτρια της πόλης μας Κρυστέλ Βουρνά (καλύτερη θέση όλων των εποχών σε Ο.Α.), να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Ρίο, που άδικα δεν έχει έλθει ακόμη.»
 


«Ανάξια σχολιασμού» και «μικρόψυχα» τα όσα φέρεται να δήλωσε ο πατέρας της Νόρας Δράκου για τη λαμπαδηδρομία λέει ο Δήμος  «Ανάξια σχολιασμού» και «μικρόψυχα» τα όσα φέρεται να δήλωσε ο πατέρας της Νόρας Δράκου για τη λαμπαδηδρομία λέει ο Δήμος Reviewed by imerisios.gr on 11:42:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.