Η Ένωση Γυναικών Πάτρας τιμά τη γιορτή της Μητέρας – Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μεταξύ των προσκεκλημένων

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας, διοργανώνει με την ευκαιρία της γιορτής της Μητέρας,  μια Εκδήλωση Ύμνο στη Μητέρα  με τίτλο: «Δίχως την ευχή σου, είμαι πολύ αδύναμος για να σταθώ…Μεγάλωσα πολύ…
 Δώσε μου πίσω τους χάρτες των αστεριών που είχα παιδί» βασισμένο στο ποίημα του Παλαιστίνιου Ποιητή Μαχμούτ Νταρουίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στo «Royal» στις 8 Μαίου 2016 και ώρα 20:30 του πρόσφατα ανακαινισθέντος Παλαιού Πτωχοκομείου Πατρών.

Με την ευαισθησία της Γυναίκας και της Μητέρας και εν μέσω δυσχερών οικονομικών συγκυριών αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δράσεις μας σε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων.

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι το μόνο αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής. Ακούραστο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό δίνει καθημερινά τη μάχη με την ασθένεια, αλλά και τη μάχη με τις τραγικές ελλείψεις, Μια κοινωνία χωρίς παιδιά είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Έτσι θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε όπως κάνουμε 25 χρόνια τώρα.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να είμαστε μόνες. Απευθυνόμαστε σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν. Αρωγός μας σε αυτή την προσπάθεια, μια Ελληνίδα που τιμά τη γενέτειρά μας στο εξωτερικό έχοντας κάνει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο. Μας άκουσε και αποφάσισε να μας βοηθήσει αλλά και πολύ περισσότερο να τιμήσει με την παρουσία της την Εκδήλωσή μας. Ο λόγος για την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας που θα εντάξει στις δράσεις του παγκόσμιου ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas την ενίσχυση του δικού μας Παιδιατρικού Νοσοκομείου. Η τιμή είναι ακόμα πιο μεγάλη διότι θα παραστεί και η o Πρίγκιπας Αλέξανδρος για να συνδράμει την προσπάθειά μας. 

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν οι πιο έγκριτες καλλιτεχνικές Ομάδες της Πόλης μας και καλλιτέχνες με κοινωνική ευαισθησία, ενώ έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, και της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Αυτές είναι.: Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, ο διεθνούς φήμης Πατρινός βαρύτονος, Νικόλαος Καραγκιαούρης, το παιδικό τμήμα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, ενώ απαγγελία θα κάνει η πρωθιέρεια κα Κατερίνα Λέχου. Την εκδήλωση θα συμπαρουσιάσουν η κα Ράνια Θρασκιά και ο έγκριτος Πατρινός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Φλαμής.

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας τιμά τη γιορτή της Μητέρας – Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μεταξύ των προσκεκλημένων Η Ένωση Γυναικών Πάτρας τιμά τη γιορτή της Μητέρας – Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μεταξύ των προσκεκλημένων Reviewed by imerisios.gr on 7:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.