Καθαρίζουν την παραλία Καστελοκάμπου - Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια

Οι ομάδες Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου, σας καλούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, και ώρα 11:00 π.μ. στην Παραλία Καστελόκαμπου
(μπροστά από τις καφετέριες CASTELO και ΑΚΤΗ), να συμμετάσχετε στην παγκόσμια δράση του κινήματος "Let’s do it Greece 2016" καθαρίζοντας την ακτή της. Στην δράση μας θα συμμετέχουν και αυτοδύτες που θα καθαρίσουν τον βυθό και τις εκβολές του χείμαρρου Χάρανδρου. Επίσης καλούμε τα Σχολεία Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, να υποστηρίξουν την δράση μας.

Την δράση μας, που διεξάγεται στα πλαίσια του "Let’s do it Greece 2016", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στηρίζει η Εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα το εργοστάσιο στο Δρέπανο Αχαΐας, με παροχή - προσφορά υλικών υποστήριξης της δράσης και διοικητικής μέριμνας των συμμετεχόντων.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες και απαριθμεί 8.000.000 εθελοντές. Σε ετήσια βάση, διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο οι εθελοντές να καθαρίσουν την χώρα τους συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης.

Το 2016 είναι η πέμπτη χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως. Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Δηλώστε την συμμετοχή σας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο patrinistas@gmail.com !!!

Καθαρίζουν την παραλία Καστελοκάμπου - Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια Καθαρίζουν την παραλία Καστελοκάμπου - Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια Reviewed by imerisios.gr on 9:16:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.