Οι “FlyingDads” δείχνουν το δρόμο του εθελοντισμού στα παιδιά!

Την Κυριακή 17 Απριλίου όλη η Ελλάδα θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece.


Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φωνάζουμε δυνατά Let’s do it Greece! Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Η ομάδα “Flying Dads” (Ποδοσφαιρική ομάδα γονέων ακαδημίας Παναχαϊκής) μαζί με την υποστήριξη και της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και της ακαδημίας ποδοσφαίρου, συμμετέχει στην δράση με τον  καθαρισμό και καλλωπισμό του σταδίου της Παναχαϊκής. Είναι μια ευκαιρία να δείξουν τον δρόμο του εθελοντισμού και στα παιδιά!

Πριν τη δράση θα διεξαχθεί και φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας “Flying Dads” και των Παλαίμαχων της Παναχαϊκής.

Το πρόγραμμα της Δράσης έχει ως εξής :

11.00 – 12.30  Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Flying Dads – Παλαίμαχοι Παναχαϊκής
12.30 – 14.00  Καθαρισμός και καλλωπισμός σταδίου Παναχαϊκής.

Οι “FlyingDads” δείχνουν το δρόμο του εθελοντισμού στα παιδιά! Οι “FlyingDads” δείχνουν το δρόμο του εθελοντισμού στα παιδιά! Reviewed by imerisios.gr on 9:16:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.