«Βάλτε πλάτη» θα πει ο Σουλτς σε Φώφη και Θεοδωράκη σύμφωνα με πληροφορίες του imerisios.gr τη Τετάρτη

Την ανησυχία του και ταυτόχρονα την επιθυμία του για πολιτική σταθερότητα στη χώρα θα επισημάνει σύμφωνα με πληροφορίες του imerisios.gr ο Μάρτιν Σουλτς στα μέσα της εβδομάδας
σε διαδοχικές συναντήσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει με την Φώφη Γεννηματα και το Σταύρο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες.
Ο ευρωπαίος αξιωματούχος αναμένεται να ασκήσει πιέσεις προς τις δύο πλευρές για την ανάγκη συνεργασίας των δύο κομμάτων καθώς κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την ανασυγκρότηση του κεντροαριστερού χώρου.
Άλλωστε η αρχή έγινε ήδη με την συγκρότηση της 25μελούς ομάδας διαβούλευσης των δύο κομμάτων, κάτι που αποτελεί ίσως των προπομπό των εξελίξεων.
Σίγουρο πάντως θεωρείται και οι δύο πλευρές να διαφωνήσουν στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που μία τέτοια πρόταση πέσει στο τραπέζι ιδίως πριν την ψήφιση των μέτρων και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

«Βάλτε πλάτη» θα πει ο Σουλτς σε Φώφη και Θεοδωράκη σύμφωνα με πληροφορίες του imerisios.gr τη Τετάρτη «Βάλτε πλάτη» θα πει ο Σουλτς σε Φώφη και Θεοδωράκη σύμφωνα με πληροφορίες του imerisios.gr  τη Τετάρτη Reviewed by imerisios.gr on 8:30:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.