Το Χαμόγελο του Παιδιού, σας προσκαλεί στη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στην Πάτρα 27-29 Μαΐου στην πλαζ της Αγυϊάς

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει μια Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στην Πάτρα, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, στο χώρο της πλαζ στην Αγυϊά, 10:00-22:00, με ελεύθερη είσοδο!

● Zumba για μικρούς και μεγάλους, yoga, αφήγηση παραμυθιών, παραδοσιακοί χοροί, εκπαιδευτική ρομποτική, αθλητικές δράσεις, ζωγραφική, μουσικοκινητική, Καραγκιόζης, θεατρικές παραστάσεις, ιστιοπλοϊκές δράσεις, party με dj, μουσικοκινητικά παιχνίδια με το σύστημα orf, κουκλοθέατρο και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!
● Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης»
● Διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.
● Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού

Σας περιμένουμε όλους ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις δράσεις του οργανισμού και να ταξιδέψουμε σε κόσμους «μαγικούς» με μόνη προϋπόθεση …το παιδικό Χαμόγελο! 

   «....γιατί όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο....»
Το Χαμόγελο του Παιδιού, σας προσκαλεί στη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στην Πάτρα 27-29 Μαΐου στην πλαζ της Αγυϊάς Το Χαμόγελο του Παιδιού, σας προσκαλεί στη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στην Πάτρα 27-29 Μαΐου στην πλαζ της Αγυϊάς Reviewed by Νίκη Παπαλεξοπούλου (facebook.com/niki.papalexopoulou) on 10:30:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.