Ευχές για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις από την Χριστίνα Τσίγκα της Χριστιανοδημοκρατικς Νεολαίας

Οι  Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής, είναι το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.
Είναι μια σημαντική ευκαιρία για σας αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. Η προσπάθεια σας και οι κόποι σας, δοκιμάζονται μέσω της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια και κορυφώθηκε με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους, πόσο κοπιάσατε ιδιαίτερα αυτή την τελευταία σχολική χρονιά και επομένως λογικά αναμένετε την ανταμοιβή σας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και μετά από αυτές τις εξετάσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικοί δρόμοι, οι οποίοι οδηγούν στην ευτυχία, αρκεί να υπάρχει προσήλωση στο στόχο, πίστη στις δυνάμεις και εντιμότητα στις πράξεις σας.
Άλλωστε το πτυχίο του Πανεπιστημίου δεν αποτελεί, ειδικότερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το μοναδικό διαβατήριο για μια θέση εργασίας. Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό, είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας, οι οποίοι είναι συνεχώς δίπλα σας και στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας.

Με αυτές τις σκέψεις , θέλω να ευχηθώ σε σας από βάθους καρδιάς, καλή δύναμη κατά την εξεταστική περίοδο καθώς και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων που μετέχουν στις προαγωγικές εξετάσεις.

Σας συνιστώ ψυχραιμία, κουράγιο, αισιοδοξία και να θυμάστε ότι θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας.
Χριστίνα Τσίγκα
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

Ευχές για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις από την Χριστίνα Τσίγκα της Χριστιανοδημοκρατικς Νεολαίας Ευχές για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις από την  Χριστίνα Τσίγκα της Χριστιανοδημοκρατικς Νεολαίας Reviewed by imerisios.gr on 9:14:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.