Ο «Ωρίων» διοργανώνει για τρίτη χρονιά τις «Ημέρες Ορθολογισμού»

Έρχονται και φέτος οι «Ημέρες Ορθολογισμού» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι «Ημέρες Ορθολογισμού» σκοπεύουν στο να προωθήσουν τον ορθολογικό και τον επιστημονικό τρόπο σκέψης φωτίζοντας ζητήματα
όπου η κοινωνία παραμένει στο σκοτάδι παρά τη σχετική πρόοδο και τις απαντήσεις που έχει κατακτήσει η επιστήμη.
Φέτος στη θεματολογία περιλαμβάνονται θέματα όπως μεθοδολογία ανίχνευσης ψευδών ειδήσεων, οι εμβολιασμοί, η κλιματική αλλαγή, οι επιστήμονες που ανέτρεψαν το κατεστημένο και άλλα πολλά!
Σημειώστε τις ημερομηνίες: Τετάρτες 11, 18 και 25 Μαΐου ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια των «Πολιτιστικών 2016».
Επιπλέον, ο «Ωρίων» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το 2016 οι «Ημέρες Ορθολογισμού» θα διεξαχθούν, πέρα από την Πάτρα και στην Αθήνα, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους που θα αναζητήσουν τις απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο με ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο. Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων στην Αθήνα είναι 20 και 27 Μαΐου. 
Μείνετε συντονισμένοι και στη νέα σελίδα των «Ημερών Ορθολογισμού» στο facebook για όλες τις τελευταίες πληροφορίες:
Ο «Ωρίων» διοργανώνει για τρίτη χρονιά τις «Ημέρες Ορθολογισμού» Ο «Ωρίων» διοργανώνει για τρίτη χρονιά τις «Ημέρες Ορθολογισμού» Reviewed by imerisios.gr on 10:36:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.