Η Τζέσυ Παπουτσή στη Πάτρα με την παράσταση «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

Η μαύρη κωμωδία «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» του Ρεμί Ντε Βος σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου με τους Τζέσυ Παπουτσή, Δημήτρη Λιακόπουλο και Μαρλέν Σαϊτη, έρχεται στη σκηνή του Επίκεντρο+ στις 23 Μαΐου για τρεις μόνον παραστάσεις.

Παραστάσεις: 
Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη
23-24-25 Μαΐου 2016 στις 9:15
Τηλ. κρατήσεων: 2610 46 10 50

Τιμές εισιτηρίων:
14 € είσοδος
12 € προπώληση
10 € μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, ομαδικά)
Προπώληση εισιτήριων στο Επίκεντρο+ και στο Viva.gr.

Το έργο
Σιμόν – ο γιος. Μαντλέν – η μαμά του. Αν – ο παιδικός του έρωτας. Ένα τρίγωνο με πολύ εύκαμπτες γωνίες. Η παράσταση ξεκινά από την αποτέφρωση της γιαγιάς και καταλήγει σε ένα γάμο. Ένα ατύχημα με την τεφροδόχο αποτελεί την αφορμή για ένα άγριο και διασκεδαστικό παιχνίδι συναισθηματικών εναλλαγών ανάμεσα στο πένθος και στον έρωτα.
Τρία πρόσωπα εκτός τόπου και χρόνου που καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τους φόβους και τις επιθυμίες τους και να έρθουν αντιμέτωποι με τα συμπλέγματα τού παρελθόντος και τα φαντάσματα τού μέλλοντος.
Όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο μεταφραστής τού έργου Δημήτρης Φίλιας, ο συγγραφέας Ρεμί Ντε Βος διαθέτει μια σύγχρονη ανατρεπτική γραφή που ανοίγει νέα θεατρικά μονοπάτια στην αυγή του εικοστού πρώτου αιώνα.
Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 στο Υπόγειο Γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εντασσόμενη στο πρόγραμμα του «Low Budget Festival μιλάει …γαλλικά» και στο θέατρο Μικρό Γκλόρια τη φετινή σαιζόν.
Συντελεστές
Μετάφραση: Δημήτρης Φίλιας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος
Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Νασιάκος
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Σχεδιασμός ρούχων: Χριστίνα Πανοπούλου
Φωτογραφίες: George Alexandrakis
Art work: Amarildo Topalis
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύσα Τσουμάνη

Ερμηνεύουν:
Μαντλέν: Τζέσυ Παπουτσή
Σιμόν: Δημήτρης Λιακόπουλος
Αν: Μαρλέν Σαΐτη
Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

Η Τζέσυ Παπουτσή στη Πάτρα με την παράσταση «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» Η  Τζέσυ Παπουτσή  στη Πάτρα με την παράσταση «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» Reviewed by imerisios.gr on 10:21:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.