«Σχεδόν Σαράντα»:Μια ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy!

H νέα παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, με τίτλο «Σχεδόν σαράντα» επιστρέφει στο θέατρο act την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21.15.


Μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις στην Αθήνα τη σεζόν που πέρασε, ο Γιώργος επιστρέφει με μία παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας.

Θα παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα που, μεταξύ άλλων, εξετάζει: Το μυστήριο του “τι συμβαίνει μετά τα σαράντα”. Τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία. Ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες. Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες.
Πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες.
Πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Πότε μεγαλώνεις πραγματικά. (spoiler: Ποτέ)


Μια σουπερ παράσταση stand-up comedy που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!! 


Γιώργος Χατζηπαύλου «Σχεδόν Σαράντα» | στο θέατρο act

(σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Κυριακή 22 Μαΐου στις 21.15
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση / Φοιτητικό: 8 ευρώ, Είσοδος: 12 ευρώ

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου act: Τρίτη 17 έως Παρασκευή 20 Μαΐου, 20.00 - 22.00

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263Έγραψαν:

«Η παράσταση του Γιώργος Χατζηπαύλου «Σχεδόν Σαράντα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης είναι από αυτές που ξεχωρίζουν το φετινό χειμώνα. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ ξεχωριστός αντιπρόσωπος αυτής της γενιάς κωμικών γύρω στα 40 και από τους καλύτερους performer που ξεπήδησαν από το stand up comedy.» M. Hulot/ Lifo

«Και φέτος η παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου τα σπάει, θα περάσεις πολύ καλά, θα γελάσεις με την καρδιά σου και ίσως αντιληφθείς και κάποιες αλήθειες που κάνεις κι εσύ πως δε γνωρίζεις (εγώ τις αντιλήφθηκα πάλι και βρίσκομαι στη διαδικασία της επεξεργασίας - ανάλυσης και ενσωμάτωσης μέσα μου, με άγνωστο φυσικά το χρόνο που η διαδικασία θα ολοκληρωθεί!).»
Κανδύλης Θοδωρής / Sinwebradio

«Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι παραστάσεις του γνωρίζουν το απόλυτο sold out, καθώς απευθύνονται στην... καρδιά των προβλημάτων και αναζητήσεων του σύγχρονου Έλληνα.»
Γεωργία Οικονόμου/ life.gr

«Ο Γιώργος Χατζηπαύλου παρατηρεί, επεξεργάζεται, δουλεύει σκληρά, γράφει. Είναι ανοιχτός στις συγκυρίες της ζωής, στους ανθρώπους και τις επιλογές τους! Δοκιμάζει, εξερευνά, μοιράζεται και καταφέρνει να μας κάνει να δούμε τις αδυναμίες μας με λίγη περισσότερη συμπάθεια!»
Ήβη Βασιλείου/ Savoir Ville

«Μια παράσταση με πολύ-πολύ γέλιο»
Αριστέα Σταυροπούλου- Έτσι απλά

«Ένας σπουδαίος κωμικός» Πρώτο θέμα

«Ένα γνήσιο τέκνο της μεταγραφής ενός ξένου είδους για τα ελληνικά δεδομένα, το stand up comedy. Καταφέρνει με ευφυείς και ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς να διασκεδάζει ένα ολόκληρο κοινό ευρείας ηλικιακής κλίμακας»
Τάσος Ντερτιλής, Grand Magazine
«Σχεδόν Σαράντα»:Μια ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy! «Σχεδόν Σαράντα»:Μια ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy! Reviewed by imerisios.gr on 11:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.