Τίμησαν τα παιδιά που εκπροσώπησαν την Πάτρα στους Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας - Δείτε Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο εκδήλωση για την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους αθλητές και προπονητές που εκπροσώπησαν τον Δήμο Πατρέων στους Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου, Αργύρης Αργυράτος.
Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της αποστολής και τόνισε ότι ο στόχος των Παιδικών Αγώνων είναι αντίσταση στην αλλοτρίωση και την εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού. 
Τίμησαν τα παιδιά που εκπροσώπησαν την Πάτρα στους Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας - Δείτε Φωτογραφίες Τίμησαν τα παιδιά που εκπροσώπησαν την Πάτρα στους Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας - Δείτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 1:47:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.